Vi söker Konstruktör - Ställverk

Var med och förstärk vårt team!

Om jobbet Vi söker dig som har stor drivkraft, kan ta egna initiativ och är noggrann i ditt arbete. Där det dagliga arbetet består i att hålla ihop konstruktionen hela vägen från första strecket till färdigt ställverk. Där inkluderas ritnings arbete, materialinköp, kundkontakt och slutdokumentation. Allt i ett nära samarbete med vår produktion och säljavdelning. Vi arbetar i Autocad, så kunskap i detta program är meriterande men ej avgörande. Har du kompetens i andra cad-system så tages det i beaktning då vi håller på och tittar på andra programvaror. Elkunskap är ett krav. Praktisk utbildning av ställverkssystemet kommer du få på plats.

Om oss HT Ställverk AB bildades 2001 och har försäljning och produktion sedan dess i Nässjö. Vi producerar och levererar färdiga lågspänningsställverk och centraler för den svenska marknaden. Våra främsta kunder är idag elkraftleverantörer, elinstallatörer och industrier. Vi sysselsätter 38 personer, omsätter 90 MSEK och haft en tillväxt på 65% de senaste två åren. Vi är en del av Huset Invest ett familjeägt investmentbolag från Jönköping.

Vi är miljödiplomerade och arbetar kontinuerligt med hållbarhet. Ett familjärt bolag som har platt organisation och en mycket fin teamkänsla där man gillar att jobba med varandra.

Tjänsten är en heltidstjänst - tillsvidareanställning. Lön efter överenskommelse, månadslön. Skicka din ansökan med CV och referenser vill vi ha senast 31/5 2024. Urval sker löpande.

Du skickar ansökan till: [email protected] Om du har några frågor om tjänsten kontakta Jonny Skiöld 070-5684770