Produkter

HT Ställverk är din kompletta leverantör för strömfördelning från bostadscentralen upp till industriställverk på 5000A. Våra produkter är av högsta kvalitet vi samarbetar enbart med kända varumärken och levererar kompletta och kundanpassade lösningar utifrån användarens behov. Vår personal har lång erfarenhet och stor kompetens inom alla typer av lågspänningsfördelningar som till bostäder, kontor, industrier och offentliga byggnader. Våra samarbetspartner tillika kunder är el-entrepenörer små som stora, industrier samt olika energibolag.

Vi har genom åren utvecklat ett gott samarbete med många av landets landsting och levererat många projekt med ställverk och centraler till sjukhus runt om i Sverige.

Genom vår långa erfarenhet och höga kompetens inom elkraftfördelningar ska våra kunder känna sig trygga när man handlar av HT. Vi tar vårt ansvar och levererar kvalite.

Ställverkssystemet HT5000 samt centralsystemet Normel uppfyller alla krav enligt den nya standarden SS-EN 61439-2 och systemen sätter stort fokus i driftsäkerhet samt personsäkerhet.