Vi söker El-kontrollant

El-kontrollant

2022-10-15

Var med och förstärk vårt team!

Om jobbet
Vi söker dig som är driftig, engagerad och är van att jobba självständigt. Du kanske är en erfaren elektriker som inte vill vara ute på entreprenad och istället ansvara för vår provning och testning av elcentraler och ställverk. Du kommer att arbete i ett växande företag. Vi sitter i fräscha lokaler på Petter Jönssons väg 1. Vi är miljödiplomerade och arbetar kontinuerligt med hållbarhet. Ett familjärt bolag som har en platt organisation och en fin teamkänsla där man gillar att jobba med varandra.

Tjänsten innefattar
- Avprovning av elcentraler och ställverk
- Protokollföra avprovning enligt vår egenkontroll
- Fotografera centraler och ställverk

Om oss
HT Ställverk AB bildades 2001 och har försäljning och produktion sedan dess i Nässjö. Vi producerar och levererar färdiga lågspänningsställverk och centraler för den svenska marknaden. Våra främsta kunder är idag elkraftleverantörer,
elinstallatörer och industrier. Vi sysselsätter 32 personer och omsätter 70 MSEK. Vi är en del av Simonssongruppen ett familjeägt investmentbolag från Jönköping.

Tjänsten är en heltidstjänst - tillsvidareanställning. Lön efter överenskommelse, månadslön. Elkunskap med erfarenhet är ett krav.

Skicka din ansökan med CV och referenser vill vi ha senast 30/11 2022

Du skickar ansökan till: magnus@htstallverk.se
Om du har några frågor om tjänsten kontakta Magnus Jansson 070-6607950